chemare la post & rugaciune

 prin newsletterul stiri crestine se solicita propagarea acestui anunt:

3 zile de post si rugaciune pentru “Trezire spirituala si transformare”

 

Va invitam la intalnirea de 3 zile de post si rugaciune din perioada 11-13 septembrie 2008 organizata de Miscarea de Post si Rugaciune a Strajerilor si Bisericile Evanghelice din Resita, judetul Caras Severin. Intalnirea va avea loc la Biserica Penticostala nr. 1 Cezareea Resita, strada Castanelor nr. 119.

De la gara CFR Resita Nord sau Resita Sud se ajunge la Biserica Cezareea cu tramvaiul sau cu autobuzul nr. 2,3,4. Biserica este situata in apropiere de Unitatea de Pompieri.

Programul va incepe in fiecare dimineata la ora 0900 si se termina seara la ora 2100(sambata 13 septembrie programul se va incheia in jurul orelor 1600).

Cazarea se va face atat la familiile de credinciosi din Resita cat si la hotel sau caminul unei scoli, in functie de posibilitatile fiecaruia. Pretul pentru cazare la hotel sau camin este cel practicat clientilor.

Cina se va servi la biserica locala. Pretul va fi pana in 15,00 lei/persoana, in functie de meniul stabilit.

Inscrierea se va face telefonic, pana la data de 06 septembrie 2008, la urmatorii frati:

  • Teodor Cretu tel. nr. 0749-305047 sau 0255-253607.
  • Ivascu Dorin tel. nr. 0727-381901 sau 0355-408767
  • Lungu Nelu tel. nr. 0742-420272 sau 0355-409360

 

Va rugam sa trimiteti acest mesaj, telefonic sau prin email, tuturor credinciosilor pe care-i cunoasteti. Nu exista resurse pentru trimiterea prin posta a acestei invitatii in intreaga tara.

Miscarea de Post si Rugaciune a Strajerilor are ca temelie legatura de dragoste a celor care se pregatesc pentru/si pregatesc venirea Domnului Isus. De aceea informarea celor interesati si a celor care credeti ca trebuie sa participe se va face de catre dumneavoastra, care ati primit aceasta invitatie.

A lui Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant sa fie toata slava, cinstea si onoarea acum si in vesnicie!

Miscarea de Post si Rugaciune Biserica Penticostală ”Cezareea” a Strajerilor Resita

 

Pastori: Nelu Peia Pastori: Radu Pavel

Nelu Demeter Barsan Ioan

Ilie Popa Diacon Cretu Teodor

Advertisements

One thought on “chemare la post & rugaciune

  1. Trezirea spirituala o face Dumnezeu in mijlocul celor curati cu inima si cu faptele,prima data e nevoie de curatie de la podea la Amvon,toti crestini trebuie sa stea curati inaintea Domnului,altfel nici postul si nici rugaciunile nu vor fi o jertfa placuta inaintea lui Dumnezeu, luati seama la ce va doriti si sa nu fiti gasiti gresiti la Trezirea spirituala ca vor veni si Duhuri rele,ca in alte biserici care au vrut Trezire si peste uni au venit alte duhuri rele peste cei rai, iar peste cei buni au fost Botezati cu Duhul Sfant,atentionati crestinii,ca altfel va faceti vinovati de neinstintare,indemn la pocainta si smerenie,Aceasta vrea Dumnezeu de la noi,afara cu lacomiile,curviile,poftele rele si ura intre biserici,ca aceia sunt asa…!ca ceilalti asa…,nu Dumnezeu este un Dumnezeu drept si pentru buni si pentru rai,si pentru Baptisti,si ptr.penticostali,sau crestini dupa evanghelie si etc.sunt femeie dar Duhul sfant imi arata ce e bine si ce e rau,aveti grija la ce va doriti,ca acolo unde vine Dumnezeu vine si cel rau satan,asa a fost de la intemeierea lumii,de aceea Dumnezeu si-a ales poporul Lui,ca cei care cred in El sa nu piara,Dumnezeu sa fie cu voi toti si daca va voi se va infaptui ,sa dati pe sait rezultatul final,am sa ma rog pentru voi ca Dumnezeu sa va dea credinta si infaptuirea Trezirii,e nevoie de ea ,…o sora crestina .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s