STOP McDonald’s

Stiri crestine promovează un apel la boicotul McDonald’s datorită finanţării de către acest lanţ de fast-food a homosexualilor şi a privilegiilor solicitate de către homosexuali.

Banii tăi ajung la festivalurile gay de stradă şi la asociaţiile care militează pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale.

Protejarea familiei face apel la boicotarea acestor demersuri. Scrisoarea poate fi citită AICI.

___________________________________________________

___________________________________________________

(McDonald’s sponsored the 2007 San Francisco Gay Pride parade with a television commercial. In the ad, a McDonald’s official (Darwin Choy) brags that it is “a company that actively demonstrates its commitment to the gay and lesbian community.”  The commercial is available at boycottmcdonalds.com and was originally posted on YouTube by the McDonald’s employee.  After AFA exposed it, it was removed by the McDonald’s employee.  

The parade was broadcast on San Francisco Channel KORN-TV4 and sponsored by McDonald’s.)

Advertisements

One thought on “STOP McDonald’s

 1. stiri crestine anunta:
  Asociaţia Familiilor Americane (AFA) a anunţat încetarea boicotului încununat de succes al lanţului de fast-food McDonald’s.
  Corporaţia a întrerup legăturile pe care le avea cu grupurile de afaceri ale homosexualilor şi şi-a declarat neutralitatea în “războiul culturilor”, conform cererilor AFA.

  Boicotul organizat de AFA, care a durat 5 luni, a luat sfârşit după ce Richard Ellis, fost vicepreşedinte pe probleme de comunicare al filialei McDonald’s din SUA, şi-a abandonat locul din Camera Naţională de Comerţ a Homosexualilor şi Lesbienelor (NGLCC). McDonald’s, căruia i-a fost oferit locul respectiv cu ocazia donării a 20.000 de dolari către NGLCC, a anunţat că nu îl va înlocui pe Ellis în Cameră.

  Într-un e-mail adresat subcontractorilor săi, McDonald’s a declarat: „Politica noastră constă în a nu ne implica în probleme politice sau sociale. McDonald’s rămâne neutru referitor la căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sau la ‘agenda homosexualilor’ aşa cum acestea sunt definite de AFA”.

  „Subcontractorii McDonald’s au înţeles rapid că aceasta este o problemă în care nu e nevoie sa se implice la nivel corporatist şi că rolul lor este să servească mâncare într-un mod comod, la un preţ convenabil”, a declarat Randy Sharp, directorul AFA pentru proiecte speciale.

  Deşi McDonald’s continuă să apară drept partener oficial şi sponsor pe website-ul NGLCC, gigantul a declarat că nu intenţionează să prelungească parteneriatul după expirarea acestuia în decembrie.

  AFA, o asociaţie creştină dedicată promovării valorilor tradiţionale familiale, a lansat boicotul în luna mai, la scurt timp după ce McDonald’s a devenit un partener sponsor oficial al NGLCC şi a primit un loc la gala anuală a Camerei pentru strângere de fonduri.

  Când a devenit membru al NGLCC în martie, Ellis s-a declarat „încântat” de acest eveniment. „Abia aştept să joc un rol important în viitoarele iniţiative.”
  Drept răspuns, Tim Wildmon, preşedintele AFA, a cerut McDonald’s să nu se alinieze cu agenda homosexualilor şi să înceteze cooperarea cu NGLCC.
  „Este important, deoarece McDonald’s apelează chiar la familie iar această asociere ar promova un stil de viaţă care ar distruge familia tradiţională”, a declarat Wildmon.

  Într-o scrisoare din 29 mai, ofiţerul pentru „diversitate” al McDonald’s, Pat Harris, i-a răspuns lui Wildmon că vor continua să sprijine agenda NGLCC şi că vor folosi ocazia pentru a „afirma sprijinul nostru pentru diversitate”. În prezent, NGLCC exercită presiuni aupra Congresului pentru recunoaşterea legală a uniunilor homosexuale.

  Ca urmare, AFA i-a îndemnat pe cei 2,2 milioane de membri ai săi să respingă McDonald’s şi să răspândească mesajul de boicotare a lantului corporatist.
  Acum că McDonald’s şi-a declarat neutralitatea iar Wildmon consideră că boicotul poate fi considerat un succes. „Adevărul este că au făcut ceea ce le-am cerut noi”, a declarat el.

  stiri crestine, http://stiricrestine.wordpress.com/2008/10/14/asociatia-familiilor-americane-afa-a-anuntat-incetarea-boicotului-incununat-de-succes-al-lantului-de-fast-food-mcdonald%E2%80%99s/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s