Rugaciune pt oprirea crizei financiare

Solicitare transmisa de stiri crestine:

Text preluat din apelul la rugaciune lansat de Cindy Jacobs.

Dragi mijlocitori,

Ziua de 29 octombrie reprezintă data în care în anul 1929 bursa de valori s-a prăbuşit, ceea ce a condus la o mare depresiune economică in toata lumea.

La începutul acestui an, Domnul mi-a adus aminte de aceste lucruri, spunându-mi că „Satan doreşte să facă din nou acest lucru.”

Trebuie să fim proactivi în rugăciune!

Din acest motiv, lansez o chemare profetică la nivel mondial, pentru o Zi de rugăciune pentru situaţia financiară a lumii, în data de 29 octombrie 2008.

Textul biblic primit pentru aceste momente este Hagai 2:6-8

 

Vă rog întâlniţi-vă cu grupurile şi reţelele voastre de rugăciune, în instituţii financiare din lumea întreagă. Asiguraţi-vă că în naţiunea voastră bursa de valori este acoperită în rugăciune. Mijlociţi de asemenea pentru bănci şi pentru instituţiile din zona voastră.

 

Iată câteva motive de rugăciune, pentru ziua respectivă:

 

1.       Pocăiţi-vă de orice lăcomie personală. Cereţi-I lui Dumnezeu să vă arate orice legătură cu mamona care ar putea exista în viaţa voastră.

2.      Pocăiţi-vă pentru orice păcat de natură economică, la nivel naţional. Rugaţi pe Domnul să ierte lăcomia, avariţia, implicarea cu mamona etc., care există în sistemul economic al naţiunii voastre.

3.      Pocăiţi-vă de datoriile în exces. Rugaţi-L pe Domnul să vă dea o strategie personală, cât şi pentru naţiunea voastră, în vederea vindecării economiei.

4.      Pocăiţi-vă de lipsa de dragoste faţă de cei săraci. Cereţi-I Domnului să vă ierte pe voi personal, cât şi naţiunea voastră, pentru indiferenţa faţă de cei în nevoi, fie prin de forţa de muncă, fie prin rasism.

5.      Strigaţi către Domnul pentru îndurare pentru naţiunea dvs. Veniţi la El conform versetului din 2 Cronici 7:14, rugându-vă ca naţiunea dvs. să se întoarcă de la căile ei rele.

6.      Rugaţi-vă pentru înţelepciune pentru liderii ţării voastre, cu privire la modul de a trata actuala criză financiară.

7.      Cereţi-I Domnului să aducă stabilitate economică în ţara voastră.

8.      Începeţi să mijlociţi şi să cereţi lui Dumnezeu să aducă neprihănirea în cadrul bursei de valori, să expună corupţia şi să pună în regulă viaţa celor care au păcătuit împotriva lui Dumnezeu şi împotriva naţiunii. Rugaţi-L pe Domnul să vindece economia naţiunii voastre.

9.      Rugaţi-vă ca Dumnezeu să întemeieze o economie bazată pe principii biblice.

10.  Mijlociţi pentru o mare trezire în rândul bursei, ca urmare a acestei clătinări. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să înceapă să dea înţelepciune în toiul acestei clătinări – pentru ca bogăţia naţiunilor să cadă în mâinile celor neprihăniţi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s