Devotional 6 ian

copil

Dumnezeu nu da cu zarul (A. Einstein)

______________

Pentru ca Dumnezeu te-a facut cu un scop, el a decis cand te vei naste si lungimea vietii tale. El a planificat dinainte zilele vietii tale, alegand exact timpul nasterii tale si timpul mortii tale. (…) 

Dumnezeu unde te vei naste si unde vei trai pentru scopul Lui. Rasa si nationalitatea ta nu sunt accidente. Dumnezeu nu lasa nimic la voia intamplarii. El  a planificat toate acestea pentru scopul Lui. (…)

Nimic in viata ta nu este arbitrar. Toate au un scop. …

Si mai uimitor este faptul ca Dumnezeu a decis cum te vei naste. Indiferent de circumstantele nasterii tale si de identitatea parintilor tai, Dumnezeu a avut un plan in crearea ta. Nu are importanta daca parintii tai au fost buni, rai sau altcumva. Dumnezeu a stiut ca cei 2 parinti au exact elementele genetice necesare pentru a te concepe pe tine asa cum te-a avut El in minte. (…)

Desi exista parinti nelegitimi, nu exista copii nelegitimi. Multi copii nu sunt planificati de parintii lor, dar ei nu sunt neplanificati de Dumnezeu, pentru ca scopul lui Dumnezeu a tinut seama inclusiv de greselile oamenilor si chiar de pacat.

Dumnezeu nu face nimic accidental si nu face nici o gresala niciodata. El are o justificare pentru tot ce creeaza. Cand te-a creat, Dumnezeu a fost motivat de dragoste.

_________________

Cu mult timp inainte de a fi conceput de parintii tai, tu ai fost conceput in mintea lui Dumnezeu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s