Devotional 13 ian

NU MAI PERMITE CA NEVOIA APROBARII DIN PARTEA ALTORA SA-TI CONTROLEZE ACTIUNILE

downfall_by_portwolf

Multi oameni permit ca aprobarea parintilor, ori a sotului sau sotiei, ori a copiilor, ori a profesorilor, ori a prietenior sa le controleze vietile. Multi adulti incearca si acum sa castige aprobarea parintilor pe care nu i-au putut multumi niciodata [uneori chiar si dupa ce acestia au murit]. Altii sunt condusi de presiunea celor din jur, fiind preocupati intotdeauna de ce vor zice unii si altii. Din nefericire, cei care urmeaza multimea, de obicei se pierd in ea.

Eu nu cunosc toate cheile succesului, dar o cheie sigura a esecului este sa incerci sa multumesti pe toata lumea. Daca esti controlat sau condus de opiniile altora vei pierde cu siguranta scopul lui Dumnezeu pentru viata ta. Domnul Isus a spus: Nimeni nu poate sluji la 2 stapani. 

Exista si alte forte care iti pot conduce viata, dar toate duc la acelasi drum infundat: potential nefolosit, stres inutil si o viata neimplinita.

Nimic nu este mai important decat cunoasterea scopurilor lui Dumnezeu pentru viata ta si nimic nu poate compensa necunoasterea lor- nici succesul, nici sanatatea, nici faima sau placerile. Lipsita de scop, viata este o miscare fara sens, o activitate fara directie si evenimente fara ratiune. Lipsita de scop viata este banala, meschina si fara rost.

Rick Warren- Viata condusa de scopuri

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s