Acest stat ticalos 1

horr

Azi, despre stocarea convorbirilor telefonice  si  a corespondentei electronice, accesul la continutul acestora si despre faptul ca nu exista garantii cu privire la nemodificarea si nepublicarea acestora

Cum ne afecteaza pe noi ca si pocaiti Legea 298/2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice

In curand justitia isi va pierde orice urma de obiectivitate, pentru simplul motiv ca va decide pe baza unor probe modificate dupa bunul plac al sistemului politienesc pe care Base si ai lui il construiesc sub nasul nostru fara a fi impiedicati de cineva. Chiar fara proteste.

O atitudine incomoda va face ca orice nenorocit din politie, procuratura sau din politia secreta, adica de la secu, sa iti poata modifica lista convorbirilor si mai mult, continutul. Nu doar ca exista tehnica de modulare a vocii (mixere asistate de computere performante), dar cel mai sigur e ca nu se va apela la probe de tip redare audio, ci la listinguri cu stenogramele convorbirilor. Iar stenogramele pot fi modificate de orice secretara care stie sa scrie la masina. Acuma, sigur, in prima faza poate ca nu se va folosi acest instrument pentru a ne baga in puscarii, dar vom vedea in curand, oameni compromisi. Oameni in care aveam incredere, predicatori puternici, pastori si studenti la teologie, chiar crestini fara slujbe oficializate, vor aparea fie ca ticalosi, fie corupti, fie perversi, fie cu doctrine mincinoase, fie cu afirmatii scandaloase.

Imaginati-va: Un predicator la care ne uitam de ani de zile cu admiratie si incredere, refuzand sa faca un lucru pretins de stat, sau doar pentru ca un functionar influent il dusmaneste, va aparea pe prima pagina a ziarelor avand dedesuptul fotografiei un “extras” dintr-o convorbire telefonica, sau email: (de exemplu) “Am stiut mereu ca Cristos nu este singura cale pentru mantuire”. Fratele acesta isi va pierde brusc credibilitatea, biserica si colegii binevoitori il vor pune la zid, oamenii isi vor “aminti” dintr-o data alte si alte semne ale ereziei si vor zice cu mirare…”Cum de nu ne-am dat seama pana acuma, cand de fapt totul era clar!”

Lumea este azi atat de superficiala si de avida dupa senzatie si scandal incat nu se va intreba cum a putut sa ajunga la un jurnalist o convorbire telefonica, nici care este dovada nemodificarii ei sau a pastrarii in context

Prevad ca in curand toti liderii spirituali care nu vor fi de acord sa faca politica statului vor fi santjati pe baza acestui act normativ abuziv, prin care familiile lor pot fi distruse, carierele pot fi compromise, lucrarea de o viata poate fi demolata.

In curand confuzia va fi de asa maniera, incat vom crede in cei compromisi si ii vom considera compromisi pe cei verticali, pentru ca statul demonizat va face lucrarea de inselare, daca e cu putinta chiar si a celor alesi.   

P.S.
Draga Hackerule, daca poti face un program care sa mascheze IP-ul computerului si numarul de telefon, baga-l free download pe net, sa ne luam si noi!
Advertisements

5 thoughts on “Acest stat ticalos 1

 1. De ce nu protestam?
  Unde mai functioneaza o asemenea lege comunista?
  Ii mai votam,daca ne ingradesc drepturile,mai rau ca pe vremea comunistilor…?
  Adica parerea noastra nu-i intereseaza,fiind vorba chiar de noi?

 2. Elisa,
  noi (romanii) suntem cei care se pare ca ne grabim sa aratam lumii cum reactioneaza poporul in cadrul democratiei sec. XXI la abuzul autoritatii statului. Lumea a fost zguduita de sentimentul ca suntem iminent la discretia teroristilor, si sub lozinca necesitatii protectiei antitero populatia este dispusa sa isi sacrifice libertatea, fara sa vada de fapt perfidia din spatele cortinei.

  Daca noi acceptam, in cateva luni legi similare vor fi date si in alte state care, cu siguranta, au cerut ca ai nostri sa implementeze un astfel de sistem.

  Securistii au stiut sa/si pazeasca asa de bine dosarele din vremea comunismului ca nici unul nu a fost dat la iveala, in schimb, acum, printr/o lege fara garantii arunca intregul popor intr-un con al suspiciunii de colaborare cu terorismul. Inclusiv pe badea Gheorge de 90 de ani care are si el celular ca romtelecomul nu a tras firin satu lui, inclusiv pe surdomutii care au telefoane pt sms-uri, iclusiv pe mine si pe tine.

  in dec 89 s-a protestat contra ascultarii discutiilor private desi nu exista un act normativ care sa afirme ca am fi fost ascultati de securitate. Azi acceptam cu usurinta sa ni se spuna clar ca vom fi ascultati.

  Asara zicea Dinescu despre faptul ca soarecele dupa ce a intrat in gaura lui e linistit, iar noi, din nou, va trebui sa stam cu frica in spate ca cineva sta si asculta ce discutam, ca altcineva ne citeste emailurile.

  Cine spioneaza corespondenta nu arenici o piedica in a intra in emailul tau. Parola e doar asa, pt amatori. Ce garantie ai ca nu vei fi anchetata pt un email pe care nu tu l-ai scris lui nenea binladen 🙂 … poti fi oricand o terorista, draga Elisa.

 3. Apoi,chiar ca nu-mi pasa de astia..era sa-i numesc ca facand parte din ferma animaleleor…dar animalele pe care le avem,3 iepe si o manza,caiinele,is mai de soi,le dau voie sa citeasca asta acum . 🙂
  Daca nu ar fi Dumnezeu la carma,as crede ca am devenit soricel,Dinescu este si el doar un om din Romnia.
  Se stie ca”ei ” au planuri pentru toata omenirea,de a le tine sub un control riguros,dar ca sunt aplicate pentru fiecare tara diferit,ca timp si ca ordine,depinde de “prostia” presedintilor.Pana la urma “toate cele propuse” pentru a ne
  subjuga se vor implini,doar atat cat da voie Domnul.
  Sa-i vad atunci pe Base et& cum vor scoate camasa…au ascultat mereu ceea ce au vrut sa asculte,dar ca sa creeze cadrul legal,trebuia inca ceva.
  Mai au in plan amprentarea copiilor,ca s anu se fure sau piarda,n-am fos atenta…pai daca se fura si-i omoara,caine ii mai gaeseste?
  Pe mine ma deranjeaza prostia noastra,de ce acceptam ca ei sa ne creada tonti,si dece acceptam sa ia masuri fara ca si noi sa fim de acord,apoi constitutia asigua libertatea noastra din toate punctele de vedere.Atunci cum ne lamuresc de porcaria asta,de cea cu pasapoartele?
  Sunt ticalositi ,dar se cred vesinci,nu vad cat de efemeri sunt?
  Oricum sunt “libera” in exprimare,asa ca s-ar putea sa “ma astepte” ei pe undeva…. 🙂
  Cred ca astepata chiar sa le multumim pentru grija,ca si in cazul vaccinului fetitelor,care are f.multe urmari dezastruoase,daca vor sa injumatateasca populatia globului…? dar daca Domnul ii c va injumatati intai pe ei?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s