Acest stat ticalos (2) – problema cipului biometric

666

 

Nu orice stat, ci statul român. Spuneam si altădată despre el că este ticălos (aici), si acum explic:

Un părinte care i-ar fura puşculiţa cu mărunţiş copilului ca să-şi ia ţigări, ar fi unul denaturat, iar dacă i-ar da şi micuţului să fumeze ar fi cu adevărat ticălos. Statul român (care de altfel a fost mereu un stat cumsecade, numai că a avut adesea reprezentanţi şi conducători de joasă speţă) a făcut cu cetăţenii săi ca tatăl de mai sus.

Iată cum:

Întâi a băgat mâna în buzunarele fiecărui cetăţean şi a şterpelit cu nesimţire o taxă lunară pe care a numit-o contribuţie de asigurări de sănătate. Lună după lună statul a luat banii şi cu fiecare lună poporul a devenit din ce în ce mai bolnav, spitalele din ce în ce mai infecte, mortalitatea din ce în ce mai mare, malpraxisul din ce în ce mai frecvent, farmaciile din ce în ce mai multe, medicamentele din ce în ce mai scumpe şi compensatele din ce în ce mai puţine. 

nurse8ht psycho_nurse_by_saphiraspanks

Întrebarea normală a cetăţeanului de bună credinţă: de ce plătim sănătate şi primim rahat (nu turcesc)? Dovada că sistemul nostru medical este de dinăla nu turcesc este faptul că cei care ne iau banii pentru a-i băga în acest sistem sunt atât de speriaţi de monstrul pe care-l hrănesc cu banii amărâţilor încât pentru orice bubă fug în străinătate. Exemplu:

1. După giumbuşlucul cu motocicleta premierul Tăriceanu işi tratează juliturile în Franţa (aici) -nov.2006

2. Premierul Năstase îşi scoate gomoloţul din gât în Germania (aici)- 2003

3. Preşedintele Ion Iliescu operat la Paris (aici)- 2007

4. Presedintele Basescu îşi îndraptă spatele la Viena (aici)-2006

5. Hrebenciuc şi-a decupat glanda la Paris (aici)- 2008

6. etc

doctor_nurse

Alţi demnitari, care au dat dovadă de patriotism, au apelat la sistemul sanitar românesc. Ghici ce li s-a întâmplat! Bravo, ai ghicit: au murit sau au mers acasă cu suveniruri (ex. lingură în burtă) vezi AICI şi AICI 

ok. să ducem raţionamentul mai departe.

Deci PASUL 1)  politicienii noştri ne-au umblat la puşculiţă pentru a ne “asigura din punct de vedere medical”, în timp ce ei fug de sistemul medical românesc precum împieliţatu de cădelniţa preasfinţitului.

Faza cu ţigările reprezintă PASUL 2) intitulat “Ce au făcut cu contribuţiile noastre”. În loc să modernizeze sistemul de sănătate, în loc să creeze condiţii decente de tratament în spitale şi dispensare, în loc să faciliteze accesul la medicaţie şi profilaxie, au construit o maşinărie monstruoasă: baza informatică centralizată a asiguraţilor din cadrul sistemului naţional de sănătate (programe informatice scumpe, armate de informaticieni pentru upgrade şi mentenanţă, o altă armată de băgători de date, o altă armată de gânditori de strategii şi de controlori de termene, verificatori de date, dotarea tuturor cabinetelor şi cabineţelelor medicale şi a farmaciilor cu laptopuri conectate on-line pentru vărsarea operaţiunilor în sacul Casei Naţionale de Asig de Sănătate). Şi asta din banii noştri de medicamente! Cică asta era infrastructura necesară demarării reformei în sănătate.

PASUL 3) sau “Părintele grijuliu”: În anul 2007 s-a decis să se cadorisească populaţia României cu analize GRATIS. Cadoul purta numele de Programul naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei.

Dragi români! După ce aţi plătit şi aţi plătit şi aţi plătit şi nu aţi beneficiat de nimic, ca să nu mai tot plângeţi, de ziua de naştere a fiecăruia veţi primi în poştă GRATIS un cupon, cu care după ce vă veţi şterge mucii veţi putea sta la coadă la cabinet să vă ia sânge şi să predaţi borcanu cu urină…GRATIS!!!

Şi noi ne-am bucurat şi am devenit mai înţelegători.

PASUL 4: TICĂLOŞIA

De la începutul lui 2009, România este prima ţară din UE care bagă pe gâtul cetăţenilor paşapoartele cu cip biometric. Aţi văzut legătura? Exact!

Ne-am dat GRATIS sângele şi urina la verificat şi ei au golit rezultatele în sacul CNAS care l-a memorat în serverele infrastructurii informatice centralizate pe care am plătit-o ani la rând cu banii noştri. Aceste date se imprimă pe cip. Aşa că există un cip pregătit pentru fiecare român care mai ieri se bucura că-şi face analizele GRATIS.

Iar cei peste care (dintr-un motiv sau altul) data de 31 ian 2009 a trecut fără să-şi valorifice cupoanele cadou, va exista un cip, dar nu gratis ci la preţul analizelor.

head

Apropos de CIP, ştiţi bancul cu cip?  

.

.

.

pasarica_581545073   😀  😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s