Devotional 20 mar

A învăţa să iubeşti într-un mod altruist nu este un lucru uşor. Este ceva împotriva naturii noastre egocentrice. De aceea avem la dispoziţie o viaţă întreagă pentru a învăţa să iubim. Desigur, … El este  interesat în mod deosebit ca noi să învăţăm să-i iubim pe ceilalţi membri ai familiei Lui.

RW- PDL

Advertisements

5 thoughts on “Devotional 20 mar

  1. Intr-adevar e o mare provocare… Sa ne ajute Domnul sa nu ne irosim viata uitand ca noi avem ceva de invatat in tot acest timp. Doamne ajută!

  2. Asa este.
    De multe ori ne dorim prea tare experiente supranaturale si uitam saexperimentam lucrurile cu adevarat importante pentru singurul motiv ca acestea poarta foarte adesea haina simplitatii.

  3. 🙂 vorba lui Beni Faragau, nu ne place simplitatea, căutăm mai degrabă “sclipiciul” lumii acesteia… 🙂

  4. salutare!Am citit despre experienta pe care ai trait-o si despre operatia ta din Ungaria. As avea nevoie si eu de niste informatii cu privire la Spitalul unde te ai operat. In urma cu o luna mamei mele i s-a decoperit o tumoare la creier de tipul menigeom si nu stim ce hotarare sa luam cu privire la operatie.Te rog daca ne poti ajuta cu niste informatii trimite un email pe adresa chirtesm@yahoo.com. multa sanatate si multumesc anticipat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s