Dan Santimbreanu

J. Piper a lansat un sfat care a devenit slogan: DON’T WASTE YOUR CANCER.

dans

Dan Santimbreanu este omul care după experienţa numită neurinom acustic Cancer s-a dedicat ajutării celor care trec prin astfel de probleme. El este un învingător şi îi ajută pe mulţi să învingă această boală.

Pentru mine, paginile lui, corespondenţa cu el, au fost de fiecare dată încurajări şi un ajutor real pe parcursul bolii.

Ultimul număr al revistei Readers Digest publică un articol cu drumul lui spre vindecare, un drum pe care el i-a învăţat pe mulţi să-l parcurgă. Articolul poate fi citit AICI.

3 thoughts on “Dan Santimbreanu

  1. Salutare! Multumesc pentru aprecierile tale. Sunt totusi dator sa semnalez ca tumora mea a fost una benigna deci nici vorba de cancer. Insa am ajutat pacienti bolnavi de cancer sa sefaca bine.

    Doamne ajuta!

  2. Salut, nu vrei sa modifici tu acolo cancer cu neurinom acustic?

    Mi se pare cam ciudat sa scrii asa ceva fara sa fie adevarat…

  3. Salut. Am modificat. De fapt, dupa prima ta atentionare am vrut sa schimb, insa am observat din cautarile care trimit spre posturile de referinta corelate cu mesajele vizitatorilor ca oamenii introduc in motorul de cautare cuvantul “cancer” si pentru tumorile benigne. Mai ales ca 1) malignitatea nu este, adesea, evidentiata de la identificarea prezenţei formatiunii tumorale. Spre exemplu, la mine a fost vorba de meningeom parasagitalis care este clasificat ca fiind tumoră benigna. Rezultatul după analiza de laborator a fost insa malignitate intermediara. 2) majoritatea oamenilor nu fac distincţia în funcţie de malignitate, pentru cei care caută ajutor, orice tumoră = cancer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s