expresie

Mi-am pus această fotografie pe desktop:

(Regret că nu mai ştiu de unde am luat-o.)

Oricum, de câte ori mă uit la ea, parcă exprimă altceva, în funcţie de starea de spirit pe care o am în acel moment.

În acest moment, poate fiindcă e târziu când fac această postare, îmi spune că imediat, cu încă putin efort, odată treaba terminată voi avea parte de odihnă  🙂

Aş fi curios ce vedeţi voi în ea!

Advertisements

15 thoughts on “expresie

  • ieri am avut o senzaţie asemănătoare, cam pe jumatate. Nu stiu daca e ok să punem semnul egal intre workoholic si carierist. Unul as zice ca incearca sa isi consume frustrarile in munca la fel cum altii în vicii, în îmbuibări, etc. Celălalt, e omul care planificat, cu multă dibăcie şi simţind bine momentul combină ambiţia cu valorificarea oricărei oportunităţi pentru a urca o treapta si încă una, sau la momentul potrivit pentru a sări 4 deodata.

 1. Imaginea m-a dus cu gandul la un om care se tine tare de promisiunile lui Dzeu pentru viata lui, cand bate vantul puternic peste viata ta si cand simt ca nu mai ai de ce sa te tii in viata asta, si cand nu mai ai nimic in viata si parca cazi in gol si te pierzi in neantul acestei lumi, suntem incurajati sa ne tinem tare de promsiunile lui pentru viata noastra, promisiunile lui care sunt DA SI AMIN pentru noi, faptul ca are un viitor si o nadejde pentru noi, faptul a promis ca nu ne lasa, faptul ca suntem sapati in mana Lui, faptul ca El este credincios in ciuda necredintei noastre, faptul ca vrea sa ne binecuvinteze si sa ne ofere lucruri noi. Sunt multe promisiuni in Scriptura, sunt puternice, si ne incurajeaza sa i le cerem, ca El ni le va da.
  INDRAZNITI SA CERETI LUCRURI MARI DE LA DUMNEZEU!

 2. Vad omul care a ajuns in situatia aia din cauza mandriei si pacatelor lui..si daca n-are de gand sa faca ceva in legatura cu asta..–> byebye rocky!

  • Taby, Dan & A.Dama observă un efort spiritual, in care şi Dumnezeu are rolul Său.
   Tu, laura, îl vezi alunecând, nu urcând, nu? Îl vezi cu un geamantan de păcate agăţat de gleznă şi care îl trag în prăpastie?

   Super – mereu l-am văzut căţărându-se, şi eu şi ceilalţi, tu eşti prima care-l vede căzând. Good point, thank you! Ce urmează, o mână care-l salvează sau un pantof care-i striveşte degetele? 🙂

 3. mda…teoretic e diferență între workoholic și carierist! din păcate, în realitate diferența pentru mine e prea subtilă. Nu știu care ar fi pașii să le poți decela și să vezi în care rol te găsești. pt. mine, unul care pune bazele unei cariere, încă e prea subiectiv domeniu.

 4. Ceea ce eu vad in aceasta imagine e un paradox: vad un om care a pornit nepregatit pentru ce dorea sa faca – pentru ca e pe un munte imbracat la costum – si totusi vad un om care a reusit sa urce pana sus, chiar si la costum, ceea ce poate denota un om hotarat si perseverent…insa ma gandesc acum la un lucru… Nu cumva ne uitam la aparente in imaginea asta, la faptul ca e la costum si nu vedem inima lui, ceea ce e dincolo de aparente?
  – poate omul nostru, a fost bine si acum, din cine stie ce motive, e gata sa cada si vantul il bate si e aproape sa renunte…la pocainta, la Dumnezeu, la vise, la slujire, la tot…si totusi nu renunta – poate fi imaginea multora din biserica noastra…a fost si imaginea mea…la costum…pe munte…in fata…insa de cate ori nu am vrut sa renunt, sa plec si sa las tot…
  – poate omul nostru, desi dezavantajat si nepregatit, fiind la costum, a urcat tot muntele si pe cand sa urce sus, sa aiba un breakthrough, obosit, epuizat, cu vantul batandu-i in fata, nu mai gaseste putere sa urce…
  …sau poate imaginea de mai sus e doar o reclama la Wella…drei wetter taft…coafura rezista :D…

 5. ooooooo, Lory confirmă din nou că imaginea poate fi povestită în funcţie de experienţa personală şi de trăirea de moment, de starea de spirit. E fantastic. Vedem acelaşi lucru, înţelegem atât de diferit!

 6. Mr. Sisif (Ph D, MA, CEO) încercând o nouă metodă: în loc să împingă, trage. Pare destul de riscant, şi nici nu e destul de corpolent ca să mişte bolovanul doar prin propria-i greutate. Dar probabil că a citit un comunicat de presă de la un grup de cercetători britanici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s