Eyjafjallajokull- vulcanul din Islanda

Traficul aviatic in Eu a fost oprit din nou. Spectacolul lui Eyjafjallajokull este fantastic, fiind în acelasi timp  frumos si terifiant.

prezintă imagini ale vulcanului şi ale norului de cenuşă:

Clik pe imaginile de mai jos, pentru vizualizarea colecţiilor:

Advertisements

3 thoughts on “Eyjafjallajokull- vulcanul din Islanda

  1. hmm, stiti ce m-a impresionat pe langa aspectul foaarte interesat al norilor si faptul ca il vad pe Dumnezeu si in chestia asta? N-am vazut o poza cu verdeata, campuri,paduri, dealuri…si ce animale si ferme sanatoase aveau oamenii aia! La noi, – romanu doarme-n iarba si caii is ca o caprioara…of of, mai mai!
    Multumim Alex! Poate nu le-as fi gasit(pozele) niciodata!

  2. Laura,

    Acuma da, romanul doarme-n iarba si in curand va lesina de foame pe strazi si va muri pe holurile spitalelor. O situatie la care s-a ajuns pt ca fiecare cand a apucat la o pozitie deasupra altora si-a dorit sa doarma cat mai repede in limuzina, sa “doarma” cu 2, 3, 4, x manechine, sa doarma in 4 vile si sa-i doarma copiii in masini cu sute de cai putere si pistoane in V. Si pt asta a furat de la toti. Si pentru asta au facut afaceri cu statul, pe principiul, de altfel corect, daca statul e fraier, il fraieresc cat pot de mult. De altfel nu doar taranul doarme-n iarba, sau cu capu pe masa in crasma. Toata tara doarme, si mai ales bisericile. Ne mai scarpinam putin la spate si ne intoarcem pe partea cealalta. Si stiti ce naste somnul natiunii…nu? Viitorul este rezultatul atitudinilor din trecut si din prezent.

  3. asa-i ca daca stai sa te gandesti la ce nu merge, gasesti asa de multe incat nu le mai vezi rezolvare? eu sincer ma vad fara puteri in fata constatarilor tale…nu stiu daca as putea face ceva ACUM ca sa se schimbe ceva…totul costa timp…hmm, ce replay as putea sa-ti dau, Alex?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s