România creştină şi avortul

Foto source

In Decembrie 1989, vă mai amintiţi poate cum zeci de mii de oameni îngenuncheau pe asfaltul îngheţat şi rosteau în urma lui Ion  Caramitru rugăciunea Tatăl Nostru. Decembrie ’89 a reprezentat un moment al întoarcerii României cu faţa spre Dumnezeu. Un moment. După care, oamenii au pornit fiecare pe calea lui, cât mai departe de Dumnezeu şi cât mai adânc spre noapte, iar pentru liniştirea conştiinţei la fiecare eveniment, indiferent că era comemorare sau inaugurare de club, era invitat câte un sobor de preoţi. Chefurile, crimele, răutatea, hoţia, toată depravarea românească era compensată în primii ani după revoluţie de sacrificiul mulţimii de a se plictisi o jumatate de oră cu 5 preoţi care legănau nişte colaci.

Ce făceau în viaţa de zi cu zi românii? În primii 2 ani de la revoluţie au adus ţara pe locul 1…: “Cercetările efectuate, începând cu 1993 (anul în care autorităţile au început să fie preocupate de fenomen), arată că, în intervalul 1990-1992, avortul, în România, a atins cele mai înalte cote din Europa şi poate din lume” (APM).

În mod oficial, doar avorturile raportate în primii doi ani după revoluţie se prezintă astfel.

Anul Numar nasteri Numar avorturi raportate
1990 314.746 992.265
1991 275.275 866.934

Ziarul Gândul publică următoarea informaţie “Potrivit Population Services Romania, filiala locala a organizatiei americane Population Services International, intre 1989 si 2000 au fost 11 milioane de avorturi, dar cifrele nu includ intreruperile din clinicile care nu monitorizeaza fenomenul.”, iar senatorul Viorel Duca a afirmat că în România se realizează un avort la fiecare 1,48 de minute. Alte surse au cuantificat la 2800 numărul zilnic al avorturilor.

Disclaimer: image modified. Original image frame at 16th second of the movie.

După revoluţie prima lege adoptată în România a fost legea privind liberalizarea avortului (Decretul-Lege nr. 1 din 26.12.1989), când s-a legalizat practic dreptul mamei la uciderea propriului copil. Consecinţa acestui act este uciderea legală până la finele anului 2009 a peste 20 de milioane de copii nenăscuţi.

Pentru comparaţie: în al 2-lea război mondial au murit

22 de milioane de soldaţi

20 de milioane de civili (datorită foametei şi bolilor) plus alte

20 de milioane de civili (din care 6 milioane evrei).

Faptul că statisticile avorturilor prezintă cote alarmante chiar şi pentru promotorii acestei afaceri medicale şi farmaceutice şi nu numai, rezultă din raporturile oficiale care sunt brutal diminuate. În acest sens, se prezintă ca şocant faptul că în ţările membre UE, inclusiv România, în ultimii 15 ani au avut loc peste 15 milioane de avorturi. Dar numai în România, în ultimii 15 ani au avut loc aprox 15 milioane de avorturi. O astfel de prezentare înseamnă că: în fiecare ţară din UE, numărul de avorturi în 15 ani este în medie de 550000, adică sub 40.000 de avorturi/an/ţară. Or în România, doar, sunt cu aproximativ 960.000 de avorturi mai mult în fiecare an.

Advertisements

2 thoughts on “România creştină şi avortul

  1. Psalms 106:37-42  Şi-au jertfit fiii şi fiicele la idoli, au vărsat sânge nevinovat, sângele fiilor şi fiicelor lor pe care i-au jertfit idolilor din Canaan, şi ţara a fost spurcată astfel prin omoruri. S-au spurcat prin faptele lor, au desfrînat prin faptele lor. Atunci Domnul S-a aprins de mânie împotriva poporului Său, şi a urât moştenirea Lui. I-a dat în mâinile neamurilor, cei ce îi urau au stăpânit peste ei, vrăjmaşii lor i-au asuprit, şi au fost smeriţi sub puterea lor.

    Numeri 35:33  Să nu pângăriţi ţara unde veţi fi, căci sângele celui nevinovat pângăreşte ţara; şi ispăşirea sângelui vărsat în ţară nu se va putea face decât prin sângele celui ce-l va vărsa.

    Cred ca versetele astea vorbesc puternic despre modul in care Dumnezeu priveste problema avortului. Din pacate, prea multi dintre noi crestinii nu cunoastem inima lui Dumnezeu legat de avort si de varsarea de sange nevinovat.

    Trimit 2 linkuri cu 2 predici ale prietenului meu Claus, despre avort.

    [audio src="http://www.bhop.ro/predici/avortul_in_romania_sange_nevinovat.mp3" /]

  2. In 4 iulie va fi la noi in Tirgu-Mures o campanie numita Lantul vietii ii voi da mai multe lui Alex mai incolo despre asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s