Jubilaeus- BISERICA FILADELFIA Tg. Mures la 20 de ANI

S-au împlinit astăzi 2 decenii de la prima adunare a Bisericii Creştine Penticostale FILADELFIA din Tg-Mureş. Adunarea a avut loc într-un spaţiu închiriat, în sala festivă a unui liceu, locaţie care pentru 3 ani şi jumătate, a servit de sanctuar pentru slujbele de duminică.

În paralel, comunitatea construia propria clădire, care astăzi este un loc binecuvântat între blocurile cartierului Tudor Vladimirescu din Tg-Mureş. Înconjurată de brazi, într-o oază de linişte, clădirea adăposteşte biserica adunată la închinare, şi pentru noi rămâne o mărturie a felului în care Dumnezeu a răspuns rugăciunilor bisericii pentru o clădire proprie.

O generaţie de oameni a creat cu efort o comunitate care să meargă pe Calea cea bună, o întreagă generaţie a sacrificat bani, energie, timp, dragoste pentru ca prin Duhul cel Sfânt biserica Filadelfia să fie în Tg-Mureş o mărturie a Domniei lui Isus Cristos peste oameni.

O generaţie de oameni care azi sunt cu 20 de ani mai maturi, oameni care au trecut -unii-  la Cel pe care L-au slujit cu întreaga viaţă, oameni care au lăsat ceva unui oraş care nu-i cunoaşte şi care, probabil, nu-i va cunoaşte niciodată, oameni care de 20 de ani s-au rugat mereu pentru pacea Tg-Mureşului şi pentru ca Dumnezeu să binecuvânteze oamenii în mijlocul cărora ne-a aşezat.

O nouă generaţie, este echipată pentru a duce mai departe visul fondatorilor bisericii, a părinţilor şi -sigur, visul Lui Dumnezeu, un vis pentru care încă ne rugăm să prindă mai mult chip în duhurile noastre.

Un vis care să fie construit pe relaţionare şi care să întărească relaţiile noastre

O căutare asiduă după viziunea Lui pentru ceea ce trebuie să fie Filadelfia pentru Tg-Mureş

După

suntem mai binecuvantaţi, pentru că în fiecare an, în fiecare zi, Dumnezeu a lucrat la consolidatea noastră şi la creşterea noastră în cunoaşterea Lui.

A Lui să fie slava în biserica Filadelfia… mereu !

Advertisements

7 thoughts on “Jubilaeus- BISERICA FILADELFIA Tg. Mures la 20 de ANI

  1. Pacea Domnului Isus sa fie cu voi,
    as vrea sa va rog sa imi comunicati o adresa de email cu cine as putea lua legatura referitor la un eveniment extrem de important pentru mine si anume, botezul din august 1989.
    Va multumesc si fiti binecuvantati, amin.

  2. va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie…se face la dumneavoastra la biserica botez noutestamental si in iarna aceasta?????
    va multumesc mult de tot si Pacea Domnului Isus sa fie cu voi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s