Se pregăteşte o crimă împotriva copiilor

Domnul a zis:  Dar pentru oricine va face sa pacatuiasca pe unul din acesti micuti, care cred in Mine, ar fi mai de folos sa i se atarne de gat o piatra mare de moara, si sa fie inecat in adancul marii, şi Feriti-va sa nu defaimati nici macar pe unul din acesti micuti; caci va spun ca ingerii lor in ceruri vad pururea fata Tatalui Meu care este in ceruri.

Şi pentru că Domnul a zis, omul s-a gândit să calce porunca şi să o calce astfel încât să sfideze atenţionarea Sa cu privire la mania Tatălui cel ceresc.

După ce omul s-a atins de toate valorile culturale, relaţionale, artistice, de credinţă iudeo-creştină lovind în ele cu ciocanul sloganurilor de eliberare din orice constrângeri, în această vreme se întoarce cu o ură feroce spre ceea ce a mai rămas pus în această lume: copilaşii.

După crimele pe care Orientul le săvârşeşte împotriva fetiţelor, Occidentul începe să infecteze mentalitatea populaţiei prin campanii susţinute de oameni  îndrăciţi, influenţi şi a căror perversiune depăşeşte orice limită. Studii de psihologie semnate de profesori de marcă de la cele mai appreciate universităţi americane, articole publicate în cele mai influente ziare şi studii cu rezultat comandat plătite de organizaţii puternice, loby pentru îndoctrinarea sexuală a copiilor prin programe şcolare obligatorii, decizii aberante ale instanţelor de judecată constrâng lumea să adopte un comportament sexual criminal. După afectarea copiilor prin legalizarea căsătoriilor homosexuale în diferite ţări, acum se caută mai mult, afectarea fizică şi emoţională a copiilor prin legalizarea pedofiliei.

Iată ce se întâmplă:

http://www.scribd.com/doc/63078869/Noua-Ideologie-Mondiala-by-AFR

Până nu demult  copiii abuzaţi creau compasiune până şi persoanelor care nici nu pretindeau a fi întruchiparea eticii şi a moralei. Iată un bun exemplu de la însuşi Lemmy Kilmister

Puteţi lua atitudine. Măcar AICI , semnând petiţia pentru butonul de panică de pe internet, iar la referendumuri având grijă ce conţin proiectele de constituţie pt care vi se solicită votul.

Feriţi-vă de manipulare! Rezistaţi culturii acestui veac şi staţi împotriva curentelor intelectuale şi ştiinţifice moderne, rămâneţi conservatori în ciuda presiunii din partea societăţii.

Rugaţi-vă pentru copiii acestei lumi, care vor fi expuşi tot mai mult învăţăturilor antiumane, dezumanizante şi vor trăi consecinţele acestor învăţături.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s