Guvernarea mondiala devine acceptabila si la nivelul bisericii

” si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula.

Fiara, pe care am vazut-o, semana cu un leopard; avealabeca de urs, si gura ca o gura de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare.

Unul din capetele ei parea ranit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara. Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei.

Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: Cine se poate asemana cu fiara, si cine se poate lupta cu ea? I s-a dat o gura, care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni.

Ea si-a deschis gura, si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu, sa-I huleasca Numele, cortul si pe cei ce locuiesc in cer. I s-a dat sa faca razboi cu sfintii, si sa-i biruiasca.

Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam. Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului, care a fost injunghiat.” (Apoc 13:1-8)

 

 

via stiricrestine.ro>

Consiliul Pontifical pentru Dreptate şi Pace de la Vatican, condus de Cardinalul Peter Turkson , a propus crearea unei autorităţi politice la nivel mondial și o bancă modială centrală, pentru a gestiona economia.

Vaticanul cere înfiinţarea unei “autorităţi supranaţionale” active la nivel global şi cu “jurisdicţie universală” pentru a dirija politicile şi deciziile economice, potrivit cotidianului Washington Post.

Scopul este să existe o nouă ordine economică mondială bazată pe etică şi binele comun, dar care să nu fie impusă prin forţă, ci doar cu acord liber şi comun ţării.

“Criza a scos în evidenţă comportamente precum egoismul, lăcomia colectivă şi acumularea de bunuri la scară mare. Dacă nu sunt găsite soluţii la diferitele forme de nedreptate, efectele negative care vor urma la nivel politic, economic şi social vor crea un climat de ostilitate tot mai mare şi chiar violenţă, iar în final vor submina fundamentele instituţiilor democratice, chiar şi pe ale celor considerate foarte solide”, avertizează documentul.

O astfel de autoritate ar trebui să înceapă cu Naţiunile Unite ca punct de referinţă, dar să devină mai târziu independentă, şi să aibă puterea de a împiedica ţările bogate să exercite “o putere excesivă asupra statelor mici”.

Cardinalul Peter Turkson a spus într-o conferință de presă că “cei de pe Wall Street trebuie să-și facă o analiză și să vadă dacă rolul lor în administrarea finanțelor lumii servește de fapt interesele umanității și binele comun”.Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s