Rock & Jesus (II) : K o r n-BRIAN WELCH

Prima parte AICI

StiriCrestine.ro a publicat:

Brian Welch, începând din 1993, a format împreună cu nişte prieteni trupa Korn, trupă premiată și apreciată de critici, și a vândut 60 de milioane de albume în întreaga lume.

Am fost un star rock, dar în interior am fost un om mort“, spune Welch, fost chitarist şi unul din membrii fondatori ai trupei Korn.

[…] “Am crezut că trăiesc în iad. Am vrut doar să adorm și să nu mă mai trezesc. Am vrut să mor “, spune Welch. “Am iubit faima, banii, succesul, am iubit acele lucruri care am crezut că mă fac fericit.”

Dependența de droguri a devenit tot mai mare şi mai mare până a ajuns să le consume în fața fiicei sale. S-a adâncit așa de mult în aceste lucruri, mai mult decât și-ar fi putut vreodată imagina. S-a gândit să părăsească trupa pentru a ieși din acest abis, dar nu a îndrăznit să ia un pas hotărâtor.

Într-o zi a primit un e-mail de la un prieten cu un verset din Biblie, versetul din Matei 11:28 (“Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.”). Câteva săptămâni mai târziu, prietenul l-a invitat la o biserică evanghelică, unde Welch L-a acceptat pe Hristos în viaţa lui.

“Am simţit că Isus mi-am spus: “nu te condamn” și am simțit dragostea Lui mare.” A doua zi, el a aruncat toate drogurile care le avea în casa lui şi i-a promis fiicei sale că va fi mereu cu ea.

Brian Welch s-a alăturat comunității creştine unde a fost introdus de prietenul său şi au făcut împreună o călătorie specială în Ţara Sfântă. Acolo el, un fost membru al trupei satanice, a primit botezul  chiar în râul Iordan. Când s-a îmbrăcat în haine albe, chiar înainte de botez, a început să plângă ca un copil și să ceară iertare lui Dumnezeu și, după botezul prin scufundare, imediat a simţit pacea pe care o dă Dumnezeu.

“Dumnezeu a intrat inima mea şi mi-a dat darul să înţeleg că totul este făcut prin El şi pentru El “, repetă Brian Welch la fiecare interviu acordat. Cuvintele sale despre iubirea de Dumnezeu sunt în contrast cu aspectul său frapant de rocker tatuat.

Citeşte pe larg acelaşi subiect pe Semnele Timpului

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s