The 7 Mountains Prophecy- pt Filadelfia Tg.Mures

Pentru cei care care aţi fost aseară la biserică, vin cu o ştire relevantă privitoare la situaţia muntelui spiritual al credinţei, dar inainte vă reamintesc ce spuneam despre acesta:

Înţelegerea profetică a celor 7 munţi spirituali, a fost transmisă de Dumnezeu în decursul aceloraşi 24 de ore către doi slujitori care au amprentat gândirea creştină şi misionară şi au influenţat biserici protestante din întreaga lume: Bill Bright, fondator Campus Crussade for Christ şi Loren Cunningham, fondator al Youth With A Mission (YWAM)-

Înţelegerea profetică este următoarea: există 7 munţi spirituali, pentru dominaţia cărora se duce un război spiritual între biserică şi forţele demonice care lucrează acum în lume, duhul anticristic. Aceşti 7 munţi vor fi în final spulberaţi de Stânca pe care a văzut-o Daniel şi care a crescut umplând tot pământul, însă până atunci, puterea care reuseste sa controleze cât mai mult din aceşti 7 munţi, controlează şi cele mai multe suflete. Iată Munţii:

 

Referindu-mă la Muntele Religiei, spuneam aseară că în pofida imaginii noastre despre biserica contemporană care ne pare slabă şi apatică, poate şi sub impresia pe care ne-o lasă perioada aridă prin care trece biserica noastră locală, biserica zilelor noastre este una deosebit de influentă la nivel mondial şi expansiunea creştinismului este depăşită numai de biserica primului secol.

Iată o dovadă pulicată de Ştiri Creştine:

Africa: Majoritatea populaţiei devine creştină

Publicat de  la 25 septembrie 2012

Ȋntr-un raport efectuat recent de către Centrul de Studii asupra Noilor Religii (CESNUR), cifrele obţinute indică numărul ridicat de creştini care se pare că se înmulţesc cantitativ în Africa.

Potrivit noilor date, creştinii reprezintă 46,53 % din populaţia Africii, în comparaţie cu 40,46 % musulmani şi 11,8 % dintre cei care urmează religiile tradiţionale africare, arată un raport digital al ziarului italian La Stampa.

„Aceste date sunt încă neoficiale, dar au o mare importanţă istorică, culturală şi politică”, a spus Introvigne, fondatorul CESNUR.

Cercetarea indică faptul că 31 de ţări africane au o majoritate creştină, faţă de cele 21 de ţări în care este o majoritate islamică, şi alte şase ţări cu o majoritate care practică religiile tradiţionale.

Cu toate acestea, un semnal de alarmă rămâne încă neschimbat, deoarece atacurile împotriva creştinilor încă nu se opresc aici, chiar dacă creştinismul ia încet-încet amploare în rândul cetăţenilor.

Islamiştii consideră un lucru scandalos faptul că există mai mulţi creştini decât musulmani în Africa, aşa că ei nu încetează persecuţiile în ţări precum Nigeria, Mali, Somania, Kenia, etc.

Rugaţi-vă pentru populaţia creştină din Africa !

 

Advertisements

2 thoughts on “The 7 Mountains Prophecy- pt Filadelfia Tg.Mures

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s