Biserica nu se impiedica in democratie

images  images (1)

Probabil că aceiaşi duhovnici care stăteau pe vremea lui Ceaşcă cu casetofonul sub patrafir la spovedanie, ca să nu se mai obosească să scrie la Secu, sunt şi azi cei care nu se pot dezlipi de obiceiul de a afurisi pe toţi cei care se închină lui Cristos altfel decât le place lor. A, nu-i problemă cu musulmanii sau cu ateii, baiul cel mare e cu pocăitii, oameni care s-au lepădat de Isus şi de datina strămoşească, oameni vânduţi diavolului, care umblă cu boscoane şi care sunt trădători, vânduţi americanilor, satanişti în toată regula. Dar iaca, o astfel de gândire pe care democratia nu a putut să o îndrepte, e strecurată în mintea enoriaşilor începând cu cei mai de vază. Daţi un Google “becali pocaitii” şi puteţi vedea cum numai în 2012, trimestrial, acest aberant parlamentar european, creşte în obsesia faţă de pocăiţi, făcându-i vrăjitori, asociindu-i cu homosexualii şi ţiganii, strigând pe TV că nu vrea voturile baptiştilor şi ale niciunui pocăit, acuzându-i de satanism şi lepădare de Cristos.

Păcat că BOR tolerează astfel de ieşiri în numele ei.

Păcat că CNA tolerează astfel de ieşiri publice.

Păcat că Antonescu, care se doreşte preşedinte al românilor (doar a celor ortodocşi?) îşi permite să se adreseze fără demnitatea unui pretins şef de stat parlamentarilor pocăiţi.

Păcat că Becali, care nu e român, este lăsat să decidă cine e român sau nu în funcţie de religia pe care o are.

Dragii mei pasionaţi ortodocşi, religia are drept scop să vă asigure sufletele pentru viaţa veşnică, nu pentru parlament sau alte lupte politice care vă câinesc. Ca un frate bun ce mă aflu, vă sfătuiesc să vă reevaluaţi viziunea şi să vă depărtaţi de cei care folosesc biserica drept platformă pentru racolare de voturi.

Becali, pace ţie!

afis-electoral-610x454

 

alianta-evanghelica-sesizare-cna

Advertisements

2 thoughts on “Biserica nu se impiedica in democratie

  1. Pacat ca dumneata care esti roman hotarasti daca Becai este roman sau nu . Nu-l am la stomac pe Gigi si stiu sigur ca nu va avea parte de mantuire….oricate ” danii ” ar face insa…multe din lucrurile pe care le spune { ma refer la homosexualitate } sant adevarate . Dumnezeu a lasat casatoria si procrearea , sexul , doar intre barbat si femeie ,{ ish si isha }…nu intre barbat si barbat , intre femeie si femeie sau intre om si vita . De cate ori ai vazut ” preoti cu crucea-n frunte , caci oastea e crestina ” marsaluind pe strazile oraselor si satelor in semn de protest fata de ….marsurile homosexualilor ? Macar fata de astea ? Eu nu-i consider nici pe astia mai jos decat Gigi .

  2. Da, nu am zis ca nu e roman datorita sistemului de gandire sau a altor chestiuni personale. El dupa cum se stie e aroman (macedoroman / machedon).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s