Cum sa cresti o biserica?

Brian Dodd a publicat pe pagina sa un interviu video cu Ike Reighardpe subiectul cresterii bisericii, a metodelor de crestere a bisericii.
Introducerea videoclipurilor se incheie cu un apel de distribuire a materialului către liderii creştini (Please pass these interviews along to every leader you know. Getting these insights from Ike is a gift to Christian leaders and we are honored to share it with you.) deci puteti da mai departe si altora dacă veţi găsi utile cuvintele pastorului Ike Reighart. Va redau in continuare interviul şi traducerea prezentării:
.
.
“Ca si consultant pentru Injoy Stewardship Solutions, vorbesc adesea cu unii din cei mai mari lideri din comunitatea crestina.

 Dintre toti liderii cu care am avut privilegiul sa ma intalnesc, nu este vreunul pe care sa il respect mai mult ca pe Ike Reighard, Pastor al Piedmont Church in Marietta, GA.
 Ike mi-e prieten de 15 ani si il consider unul dintre liderii din America cu experienta deosebita pe subiectul cresterii bisericii. Sa va explic:
  • Cand Ike a pastorit New Hope Baptist Church din Fayetteville, GA, aceatsa a fost recunoscuta ca fiind pe locul al 2-lea intre bisericile cu cea mai rapida crestere din Conventia Baptista de Sud
  • Cand Ike a plantat NorthStar Church in Kennesaw, GA, aceasta a fost recunoscuta la momentul respectiv ca biserica noua cu ce mai rapida crestere din Conventia Baptista de Sud
  • Iar cand Ike a preluat Piedmont Church, aceasta era literalmente la 6 luni de fi inchisa. Acum are o participare saptamanala  de peste 1000 de participanti si este un catalizator al schimbarii din comunitate
 Ati observat cele 3 tipuri de biserici pe care Ike le-a condus? A crescut o biserica stabila, o biserica noua si o biserica in declin. Nu cunosc nici un alt lider crestin care sa aiba un astfel de CV.
 De curand, am stat cu Ike si am filmat un interviu in 3 parti pe subiectul cum sa cresti o biserica. Aceasta va oferi ceva special fiecarul conducator de biserica, indiferent de tipul bisericii in care se afla.
  • Partea 1- Tipul de lider pe care Dumnezeu il foloseste pentru a creste o biserica
  • Partea a 2-a – Cum sa cresti o biserica prin slujirea comunitatii
  • Partea a 3-a – Cum să cresti o biserica in stagnare sau care se afla in declin
Te rog promoveaza aceste interviuri fiecarui leader pe care il cunosti. Aceste analize din partea lui Ike sunt daruri pentru liderii crestini si suntem onorati sa le impartasim cu voi.”
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s