30 de zile cu Isus

jc

„Cei mai mulți creștini se pocăiesc suficient pentru a fi iertați, dar nu suficient pentru a vedea Împărăția. Israel îl aștepta pe Mesia ca pe un rege ce avea să domnească peste toți regii. […] Însă prea puțin au bănuit ei că răzbunarea Lui nu va fi îndreptată atât spre dușmanii lui Israel, cât spre dușmanii omului: păcatul, diavolul și lucrările lui, atitudinile de auto-neprihănire cultivate de religie.

Isus, Mesia, a venit plin de surprize. Doar cel măcinat de remușcări putea să țină pasul cu învățătura Lui radicală și să nu se simtă jignit. El și-a revelat scopul în mesajul Său fundamental: Ppcăiți-vă, căci Împărăția cerurilor este aproape (sau la îndemână, sau lângă voi)! (Mat. 4:17). Acesta i-a surprins cu garda jos; El adusese lumea Lui cu El! […]

Isus a venit să ofere beneficiile lumii Sale tuturor acelora ce se supun domniei Lui. […] Beneficiile domniei Sale au fost ilustrate prin lucrările Sale de iertare, vindecare și eliberare.”

(Bill Johnson- Cand Cerul invadeaza Pamantul)

Stai 30 de zile cu Isus!  Clik AICI

Parcurgerea acestor texte te va echipa cu credință, bucurie și dragoste, cu smerenie și cu putere în rugăciune. Dar parcurgerea zilnică a acestor texte va amplifica și va consolida în viața ta lucrarea ziditoare pe care Cuvântul o face în omul nostru lăuntric. În lume și în biserică ducem o lipsă acută de modele. Oamenii dezamăgesc, pentru că sunt oameni. Dar stai 30 de zile avându-l ca model pe ISUS Cristos Domnul! Citește în zorii zilei și meditează pe parcursul zilei la ceea ce ai citit. Dacă preferi să citești seara, roagă-L după lectură pe Dumnezeu ca a doua zi să-ți amintească despre lucrările Domnului pe care le-ai citit în seara precedentă!

Îți doresc să beneficiezi de atingerea Duhului Sfânt în timpul de părtășie cu Domnul, să primești har și milă de la Dumnezeu și viață din Cuvântul Scripturii!

Advertisements

One thought on “30 de zile cu Isus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s