Barnevernet NORGE

 

Declarație – manifest

Milităm pentru păstrarea valorilor moral-creștine și ale familiei

În vreme ce Europa își schimbă valorile cu atâta rapiditate, creștinii din România s-au sesizat și doresc să afirme că își păstrează identitatea creștină, cu toate valorile ei, cu prioritate și respectarea familiei ca instituție sacră. Suntem convinși, și nimeni nu ne poate determina să gândim altfel, că familia reală este familia tradițională. Familia este creată de Dumnezeu și formată din UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE! Susținem familia tradițională biblică, și nicio entitate din lume, nicio filozofie seculară, nicio organizație nu are dreptul să schimbe aceste convingeri în care noi, creștinii din România, credem cu tărie. Afirmăm cu toată convingerea că familia trebuie să-și crească, să-și îndrume copiii în armonie, în spiritul creștin. Ne opunem gândiirii seculare, prin care statul devine proprietarul copilului.

De asemenea, promovăm credința într-un singur Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt! Un Singur Mântuitor Isus Hristos!

Credem în libertatea de gândire a omului, ca un dar din partea lui Dumnezeu, fără ca el să fie obligat să adopte gândirea specifică vieții moderne. Condamnăm anomaliile ce se petrec în jurul nostru, lucru care ne face mai fermi și mai uniți în a ne păstra adevăratele valori, cele spirituale!

Credem într-un stat de drept, liber, democratic și care oferă și garantează cetățeanului păstrarea în cele mai bune condiții a valorilor creștine, adoptate în mod individual, transmise din generație în generație. Recunoaștem fiecare confesiune religioasă din România și respectăm particularitățile care le diferențiază. Ne unim în lucrurile comune, în domeniile de interes general care ne fac să putem conviețui în armonie și respect reciproc.

Suntem uniți și activi în procesul de schimbare a sintagmei ,,soți” din articolul 48, alineatul 1 din Constituția României, cu expresia clară: „bărbat şi femeie”.

Dorim ca România să rămână o țară normală, așa cum a fost concepută de Dumnezeu, fără nicio rectificare și nicio atingere a familiei sacre! Creștinii din România consideră aceasta NORMALITATE! Milităm pentru o Românie normală!

Suntem solidari cu familiile din Europa care trec prin cele mai grele suferințe datorită unor filozofii anticreștine și inumane. Părinții ai căror copii au fost luați din sânul familiei au trecut și trec prin cele mai cumplite momente ale vieții lor. Noi, românii, indiferent de naționalitate, religie sau cultură, suntem alături de ei și ne solidarizăm cu toți cei care trec prin astfel de abuzuri de neimaginat, într-o Europă așa-numită creștină. Considerăm că este strigător la cer tot ce se întâmplă cu familiile nevinovate, cu copiii traumatizați de aceste instituții antisociale și antifamiliale.

Condamnăm abuzurile Organizației Barnevernet din Norvegia, care a maltratat familia Bodnariu și i-a răpit copiii, despărțindu-i și plasându-i în trei locații diferite. Sprijinim această familie prin protestele de stradă la care participăm. Suntem alături și de celelalte familii care trec prin aceleași traume: familia Nan, familia Rădulescu, Avramescu și alte familii care sunt traumatizate de sistem și au tăcut, suferind până în prezent! Nădăjduim că toate aceste familii se vor reuni și cât de curând va reapărea zâmbetul pe fețele lor și bucuria în inimile lor zdrobite!

Ca frați români, creștini, suntem intersați de soarta lor, de durerea lor, de neputința lor în fața agresiunii sistemelor moderne de eliminare a familiei! Considerăm că orice abuz împotriva familiei are ca scop dezintegrarea, cu pași mărunți, a societății. Suntem împotriva unei societăți dezintegrate! Protestăm împotriva tuturor nedreptăților care se fac!

Așadar, suntem uniți și milităm pentru păstrarea familiei tradiționale și a valorilor ei, pentru protejarea identității creștine, pentru dreptul de a trăi în armonie cu semenii noștri!

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

Semnează

1. Pastor, dr. Iuga Viorel, Președintele Uniunii Bisericilor Baptiste din România și Președintele Alianței Evanghelice din România

2. Pastor, Moise Ardelean, Președintele Cultului Penticostal din România, pastor al Bisericii Penticostale Gloria Arad.

3. Pastor, Achihai Virgil, Președintele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie din România

4. Pastor, Ardelean Ioan, Secretarul Uniunii Bisericilor Baptiste din România

5. Lector Univ. Dr. Brie Ioan, Rector al Institutului Teologie Penticostal din Bucureşti, pastor al Bisericii Penticostale Emanuel – Sibiu

6. Conf. univ. Dr. Mariș Daniel, Rector al Institutul Teologic Baptist Bucuresti, pastor al Bisericii Creștine Baptiste Golgota – București

7. Lector Univ. Dr. Giorgiov Adrian, Universitatea Emanuel din Oradea

8. Pastor, Stînea Timotei, Președintele Comunității Creștine Baptiste din Sibiu

9. Pr.Conf.Univ.Dr. Necula Constantin, Mitropolia Ardealului – Sibiu și președintele Asociației Crucea Albastră din România

10. Conf.Univ.Dr. Silviu Tatu, Institutul Teologic Penticostal București

11. Lect. Univ.Dr. Tăvală Emanuel, Facultatea de Drept – Sibiu

12. Lect. Univ. Dr. Ganea Romulus, Decan al Institutului Teologic Penticostal București

13. Conf.Univ.Dr. John F.Tipei, Institutul Teologic Penticostal București

14. Lect. Univ.Dr. Radu Târle, Institutul Teologic Penticostal București

15. Asist. Univ. Drd. Fragos Stefănică, Institutul Teologic Penticostal București

16. Lect.Univ.Dr. Jugaru Eugen, Institutul Teologic Penticostal București

17. Lector Univ. Dr. Dobrin Teodor, pastor al Bisericii Creștine după Evanghelie Biruința – Sibiu

18. Conf.Univ.Dr. Silviu Tatu, Institutul Teologic Penticostal București

19. Asist.Univ. Dr. Radu Câmpean, pastor al Bisericii Creștine Baptiste Betania – Sibiu

20. Lect.Univ.Dr. Mirel Neamțu, Institutul Teologic Penticostal București

21. Drd. Alexandru Dădârlat – Coaliția pentru Familie – Sibiu

22. Pastor, Sorin Cigher, Președintele Asociației Creștine Speranță pentru Apuseni

23. Jurnalist, Ioan Șolea, Președintele Asociației Părinți pentru Ora de Religie – Buzău

24. Avocat, Poșta Daniel – UNBR – Baroul Sibiu

25. Protopop, preot, Ioan Coșa – Biserica Ortodoxă Nașterea Domnului – Sibiu

26. Protopop-vicar, preot, Varro Sandor, Biserica Reformată – Sibiu

27. Pastor, Tiberiu Ciubotari, scriitor

28. Pastor, Botnariu Daniel, inginer ROMATSA – București

29. Pastor, Victor Sainiuc, director pe Transilvania al Fundatiei Liga Bibliei Romania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s